Over ons

Auto JOL is al meer dan 25 jaar een begrip in de regio. Wij zijn een gemoedelijk bedrijf met een grote ons-kent-ons relatie. Wij verlenen service, stellen diagnose en onderhouden alle merken en auto’s, campers en bedrijfswagens. Bij ons bent u op het goede adres als u opzoek bent naar een nieuwe occasion.

 

Jeroen Kleine Wiecherink - Auto JOl   Jeroen Kleine Wiecherink

Mijn naam is Jeroen Kleine Wiecherink en sinds januari 2020 ben ik de trotse eigenaar van Auto JOL. Samen met mijn vrouw Alice zijn we met veel plezier gestart aan deze uitdaging.
   
Jan Oude Luttikhuis - Auto JOL   Jan Oude Luttikhuis

Mijn naam is Jan Oude Luttikhuis. In 1996 ben ik, samen met mijn vrouw Gerda, Autobedrijf JOL (Jan Oude Luttikhuis) gestart. Ik ben trots op het bedrijf en loop daarom nog graag rond binnen het bedrijf.
   
Peter Masselink - Autobedrijf JOL   Peter Masselink

Ik ben Peter Masselink en ik ben geboren en getogen in Tubbergen. Ik werk al jaren met veel plezier bij Auto JOL. Ik ben voor vele klanten en Tubbergenaren dan ook een bekend gezicht. Naast dat ik gek ben op auto’s, ben ik ook actief bij de brandweer.
   
Wout Geerink - Autobedrijf JOL   Wout Geerink

Mijn naam is Wout Geerink. Sinds mijn stage ben ik werkzaam bij Auto JOL. Mijn interesses liggen met name in de nieuwe technieken gericht op de toekomst.
   
Bjorn Bauhuis - Autobedrijf JOL   Bjorn Bauhuis

Mijn naam is Bjorn Bauhuis. Naast dat ik een scholier ben van de middelbare school en thuis graag sleutel aan brommers, maak ik werkuren bij Auto JOL. Ik ben er vaak op de zaterdag en in de vakanties.
   

Hebt u een vraag? Neem dan contact met ons op